سوپ پاستا و نخود سوپی ارزان قیمت و فوری سوپ پاستا و نخود سوپی ارزان قیمت و فوری لینک کوتاه مطلب : http://www.birclick.ir/WQGRo سوپ پاستا و نخود سوپی ارزان قیمت و فوری سوپ پاستا و نخود سوپی ارزان قیمت و فوری سوپ پاستا و نخود از پیش غذاهای خوشمزه ی ایتالیایی است که میتوانید آن را به راحتی و در عرض ۳۰ دقیقه تهیه کنید. ترکیبات این سوپ بسیار مغذی بوده و همینطور طعم خاص و کم نظیر آن میتواند در فصل سرما، گرمای دلپذیری را به سفره ی شما منتقل کند . سوپ پاستا و نخود خیلی راحت و خوشمزه است و با مواد کم خرجی درست می شود. در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک طرز تهیه سوپ پاستا و نخود سوپی ارزان قیمت و فوری را به شما آموزش می دهیم . با ما همراه باشید … سوپ پاستا و نخود سوپی ارزان قیمت و فوری مواد لازم مواد لازم مقدار روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری ساقه کرفس ریز خرد شده ۲ عدد متوسط هویج ریز خرد شده ۱عدد پیاز ریز خرد شده ۱ عدد عصاره سبزیجات ۶ فنجان نخود پخته ۴۰۰ گرم ماکارونی فرمی ۲۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان کمی برای تزیین طرز تهیه   ۱ – قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. پس از آنکه روغن کمی داغ شد پیاز، کرفس و هویج خرد شده را داخل قابلمه بریزید. سبزیجات را حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. ۲ – عصاره سبزیجات و نخود پخته را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. سپس نصف نخودها را خارج کنید و با گوشت کوب یا بلندر له کنید تا به شکل پوره ای نرم دربیاید. پوره نخود را مجددا داخل قابلمه بریزید. سوپ پاستا و نخود سوپی ارزان قیمت و فوری ۳ – پاستا را به سوپ اضافه کنید و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید تا پاستا به اصطلاح آل دنته شود. سوپ پاستا و نخود را به میزان دلخواه با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. جعفری خرد شده را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه قابلمه سوپ را از روی حرارت بردارید. سوپ پاستا و نخود را در ظرف مناسب بکشید و با پنیر پارمزان تزیین و سرو کنید. نکته : ۱ – برای راحتی کار می توانید از کنسرو نخود استفاده کنید یا آنکه خودتان از قبل نخود را بپزید. عصاره سبزیجات برای طعم بهتر سوپ است و می توانید آن را از قبل تهیه کنید و در فریزر نگهداری کنید، در غیر اینصورت می توانید از قرص سوپ (عصاره سبزیجات آماده) که در بازار موجود است استفاده کنید. سوپ پاستا و نخود سوپی ارزان قیمت و فوری ۲ – آل دنته، اصطلاحی است که در زبان ایتالیایی برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار میرود. این اصطلاح به این معناست که غذا نباید بیش از اندازه پخته شود و باید هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد. مطالب مرتبط روش تهیه سس مایونز کم کالری و خوشمزه طرز تهیه گل کلم کبابی خوشمزه برای کنار غذا طرز تهیه ترشی پیاز و هویج چاشنی خوشمزه برای غذا طرز تهیه لازانیای خوشمزه با گوشت چرخ کرده و سبزیجات